kvalitet & god servicE

Happy hour – hver dag fra 16-19


​Nyd en billig øl eller et glas cava i vores happy hour

Skal du have en ven, veninde, kæreste, bror, søster eller måske endda en større gruppe med ud til en øl eller et lille glas efter arbejde? Så holder vi hos El Cava happy hour hver dag fra 16.00 til 19.00. Her kan du derfor tage en, du holder af, under armen og komme forbi vores hyggelige og atmosfæriske vinbar i København Indre By.

​Med en beliggenhed lige ved Gammel Strand metrostation i København K, kan du nemt komme her forbi til happy hour, uanset hvor i byen du kommer fra.

Fadøl og cava til 40 kroner!

Vores happy hour består af et helt fantastisk tilbud, hvor du enten kan få:

-​1/2 Carlsberg/classic – 40 kroner

-​1 glas cava – 40 kroner

Der er altså en stor besparelse, hvis du kommer forbi i løbet af vores happy hour, der finder sted alle hverdage fra 16-19.

Hvis du kunne tænke dig andet at drikke, så skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage, bare fordi vi har et godt tilbud på menuen. Vi har nemlig også et stort udvalg af cocktails, vine og specialøl, som du kan nyde sammen med en udsøgt tapasanretning.

Kom forbi os og nyd en billig øl eller cava

Hvis du vil ud og nyde en god stund med en af dine venner, kollegaer eller din kæreste med en billig fadøl eller cava, så kom her forbi en hvilken som helst dag mellem 16-19.

Vi ser frem til at se dig til happy hour – og selvfølgelig efterfølgende, hvis I har lyst til at blive hængende.

Åbningstider

Mandag: kl. 15-00

Tirsdag: kl. 15-00

Onsdag: kl. 15-00

Torsdag: kl. 15-00

Fredag: kl. 15-03

Lørdag: kl. 12-03

Søndag: kl. 12-00

Følg med