kvalitet & god servicE

Hold fredagsbar hos El Cava

Sæt godt gang i weekenden med venner og kollegaer

Der er få ting, der kan sammenlignes med den fantastiske stemning, du gang på gang oplever fredag eftermiddag, når du stempler ud fra arbejde og ved, at du nu skal ud og fejre, at det er blevet weekend med dine bedste venner eller kollegaer. Fredagsbarer har derfor en helt særlig status, og i El Cava ønsker vi at bifalde dette.

Derfor afholder vi hver fredag fredagsbar her i vores hyggelige lokaler i København K. Gå på weekend med cava, champagne, øl på fad og tapas i lange baner. Med vores praktiske beliggenhed i Indre By, kan I alle nemt og hurtigt kommer herind, uanset hvor i byen I arbejder. Og når I først har været forbi én af vores fredagsbarer, ved du, at I fundet jeres kommende stamsted.

Fik vi nævnt, at vi også serverer lækre tapastallerkner hver fredag (og lørdag)? 

Hold en privat fredagsbar i vores vin- og cocktailbar

Udover at holde åbent hver fredag for weekendglade besøgende, så kan vi også tilbyde dig at afholde en privat fredagsbar her hos os. Vi lejer nemlig også gerne lokale og personale ud til privatarrangementer – ideelt til den helt store fredagsbar, hvor afdelingen skal ud for at fejre, at det endelig er blevet weekend.​

Uanset om det er et privatarrangement, eller du blot hiver vennerne med til vores fredagsbar, så kan I dykke ned i vores omfattende menukort af mad af drikke. Vi har alt, hvad du kunne tænke dig af vine, cava, cocktails og øl, og i køkkenet anretter vi tapastallerkner, så I også kan komme til at stille sulten.

Kontakt os for bord- eller lokalebestilling

Vil du være sikker på, at der står et bord eller et helt lokale klar til dig, når du kommer forbi El Cava næste fredag? Så kontakt os allerede i dag og bestil plads til dit selskab. Fejr weekendens begyndelse med et smut forbi vores fredagsbar.​

Åbningstider

Mandag: kl. 15-00

Tirsdag: kl. 15-00

Onsdag: kl. 15-00

Torsdag: kl. 15-00

Fredag: kl. 15-03

Lørdag: kl. 12-03

Søndag: kl. 12-00

Følg med